دوره 7، شماره 4 - ( پژوهش های سیاسی جهان اسلام 1396 )                   جلد 7 شماره 4 صفحات 229-207 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


آموزش زبان انگلیسی و مدرس دانشگاه پیام نور مرکز تهران
چکیده:   (2861 مشاهده)
هدف از تحقیق حاضر مطالعه ساختار هویت زبان آموزان انگلیسی در کشورهای اسلامی مانند پاکستان است که زبان انگلیسی را به‌عنوان زبان دوم فرامی‌گیرند. در این تحقیق تأثیر زبان انگلیسی بر هویت افراد به‌صورت کمی و کیفی موردبررسی قرارگرفته است. 40 دانشجوی زبان انگلیسی در دانشگاه لاهور پاکستان، به‌عنوان یک کشور اسلامی در منطقه که زبان انگلیسی سال‌ها در کنار زبان اردوزبان رسمی این کشور بوده و پس از گذر از استعمار همچنان زبان دوم کشور محسوب می‌شود، شرکت کرده‌اند. شرکت‌کنندگان به یک پرسشنامه و مصاحبه پاسخ دادند. نتایج نشان دادند که هویت این افراد سیال و در حال تغییر است. بر اساس یافته‌های این پژوهش می‌توان نتیجه گرفت که سیاستمداران و تصمیم‌گیرندگان آموزشی، سیاست‌هایی را اتخاذ کنند که دانشجویان و زبان آموزان بتواند در حین یادگیری زبان دیگر، هویت اصلی خود را حفظ و تقویت کنند به‌نوعی که خود را به‌عنوان یک مسلمان خوب و یک فرد صلح‌طلب در جامعه جهانی معرفی کنند و به مسلمان بودن خود افتخار کنند. در این صورت نه‌تنها تحت تأثیر فرهنگ غرب قرار نمی‌گیرند بلکه می‌توانند خود مشوق و مبلغ فرهنگ اسلامی در دیگر کشورهای غیر اسلامی باشند.
 
متن کامل [PDF 371 kb]   (2442 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1396/8/18 | پذیرش: 1396/11/25 | انتشار: 1397/7/10

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.